Tekst voor een huwelijkskaartje

  • Abonneren
  • Aandeel

Veel geluk aan beiden. Liefde om te nemen, om te geven, liefde voor alle dagen van het leven.

Veel geluk samen. Laat liefde het brandpunt zijn in jullie dagelijkse leven. Rozen met lieve wensen Op je verjaardag rozen, deze zijn speciaal voor jou gekozen. Bedankt dat jullie zijn gekomen, op deze dag van onze dromen.

Laat dit ook voorop staan in jullie toekomst, want jullie zijn zo leuk samen! Ik zal er goed op passen en je niet vergeten.

Meer voorbeeld teksten daggasten huwelijk.

Gefeliciteerd met deze mooie dag. Verhuizen is veel meer dan wat spullen in dozen doen en die in een ander huis weer uitpakken. Dat is wat ze met echte liefde bedoelen. Houd je het liever kort of kun je niet aanwezig zijn bij de bruiloft en beatrix theater zaal open je toch een persoonlijke boodschap sturen, tekst voor een huwelijkskaartje.

Laat liefde het brandpunt zijn in jullie dagelijkse leven.

Zodat je elkaar niet alleen vandaag, maar ook over veertig jaar nog blijft boeien.

Teksten voor de trouwkaart

Met liefde en inzet Met liefde en inzet voor elkaars geluk, kan jullie huwelijk zeker niet meer stuk! Geef je ook een envelopje? Per telefoon, Facebook, kaartje of met een cadeautje kun je iemand feliciteren met het huwelijk. Om te leven, om te ontdekken, om te groeien. Ik wens je liefde, vreugde en een gelukkig leven samen. Fijn dat u er bent geweest. Lach nooit met de keuze van je vrouw, want jij bent er één van.

Als iemand in je omgeving dus in het huwelijksbootje stapt is het fijn om te laten weten dat je blij bent voor hen. Wil je iets originelers. Je zoon of dochter die gaat trouwen, is toch wel n van de belangrijkste momenten uit je leven. Online wemelt het van mooie, inspirerende teksten en quotes over de liefde en het huwelijk, tekst voor een huwelijkskaartje.

Deze algemene teksten voor op tekst voor een huwelijkskaartje trouwkaart zijn slechts een greep uit het totaal aantal voorbeeld teksten van Trouwkaarten.

Feliciteer iemand met deze leuke kaarten:

Many warm and special thoughts Many warm and special thoughts, and happy wishes too, are coming with this greeting card, especially for you! Een bedankje tot besluit, wij gaan er even tussen uit Tollend van geluk, onze dag kan niet meer stuk. Alleen, samen, compleet Omdat er geen woorden mooier zijn dan 'Ik ook van jou' Ik hou niet van je omdat je perfect bent Ik hou van je omdat je perfect voor mij bent Elke dag houd ik meer van jou Vandaag meer dan gister Maar minder dan morgen Als de liefde het antwoord is, zijn alle vragen overbodig Ik ben omdat wij zijn.

Twaalf en een half jaar zijn vervlogen Samen gelukkig, nog altijd Dat wij dit beleven mogen Stemt ons echt tot dankbaarheid!

Je gaat ergens anders heen, elkaar zo aanvoelen, tekst voor een huwelijkskaartje, zoveel trouw. Meer voorbeeld teksten daggasten huwelijk. Al 25 jaar van elkaar houden, met je ouwe meuk. Veel geluk gewenst en succes met de verhuizing. Voor dat soort situaties hebben we een oplossing: een felicitatie tekst selectie. Combineer de felicitatie voor het huwelijk met leuke herinneringen en gedachten die in je opkomen en maak de felicitatie persoonlijk.

Huwelijkswens schrijven: hoe doe je dat?

Het allerbeste gewenst en laten we snel afspreken! Zo gelukkig zijn we nog nooit geweest, jullie zijn uitgenodigd op ons huwelijksfeest Liefst voor ons huishouden geen geschenken, maar je mag wel aan ons spaarvarkentje denken.

Op deze manier creëer je altijd een originele gelukswens voor een huwelijk.

Die je samen weer beleven mag, tekst voor een huwelijkskaartje. Bij deze wil ik zeggen: je ziet er nog goed uit. Vier kamers Mijn hart dat heeft vier kamers, je verdient bloemen en misschien wel een lintje.

Tekst voor een huwelijkskaartje u nog kan lezen Bruiloft met je kind eren. Bijzonder tintje Dit is een dag met een bijzonder tintje, heb ik uit een boek geleerd.

Een sentimentele tekst die recht uit je hart komt heeft de meeste waarde voor hun. Sommige cadeaus kun je zelfs een foto toevoegen.

Voorbeelden van originele huwelijkswensen

Ik hoop dat je je snel thuis voelt en ben erg benieuwd naar je verhalen. Samen delen, samen vieren, samen genieten, ook vooral! Op 9 oktober zullen wij elkaar in het stadhuis van Deventer om

Ik wou altijd al een schoonbroer hebben en nu krijg ik er plots n. Onze hartenwens gaat nu in vervulling. Liefde is ruimte geven.

  • Misty 27.02.2021 21:00

    Op jouw verjaardag mag je Op jouw verjaardag mag je dansen, lachen en heel hard zingen Ga maar lekker genieten van je cadeautjes, taart en alle andere leuke dingen!

  • Djayden 26.02.2021 08:14

    Geluk en blijdschap Bij deze bijzondere dag sta ik even stil, geluk en blijdschap is wat ik je wensen wil.