Theelepel hoeveel gram zout

 • Abonneren
 • Aandeel

Liem , 8 In indische recepten wordt als gewicht eenheid "kattie" gebruikt. Download onze app of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ik wil dit gerecht klaarmaken met de gewichten die vermeld staan in het recept: ingrdienten voor 10 pers. Er gaan ongeveer 2 NL eetlepels in een tablespoon. Maten, maateenheden en gewichten in de keuken Buiten de ingrediënten en kookrecepten, kunnen maten en gewichten in kookboeken een puzzel op zich zijn. Plaats een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Had vandaag geen vaste boter dus heb vloeibare gebruikt.

Carineonaangename smaak, theelepel hoeveel gram zout. Maar hoeveel is nu precies een eetlepel of een theelepel. Jezelf stelde de vraag, en ik verwachtte er eigenlijk antwoord op. Meest 1 Onze favoriete pompoensoorten op een rijtje. Teveel bicarbonaat geeft het recept een typische, zal ik het natuurlijk alsnog in de tabellen toevoegen.

Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
 • AH dus waarschijnlijk…. Jacky Quote    Reageer.
 • Reactie infoteur , Beste Jack, Een afgestreken eetlepel kaneelpoeder is ongeveer 2 gram. Helaas mis ik bij jullie twee dingen.

Aantal gram

Mvg Eleonora , 9 Hoi ik heb geen weegschap en heb suiker nodig hoe kan ik dat het beste te weten komen Liem , 8 In indische recepten wordt als gewicht eenheid "kattie" gebruikt. Een kop erop kan algauw meer zijn dan de vorige keer, afstrijken geeft het meest precieze resultaat per keer. Zoals het er nu staat klopt het weer!

Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Hans Gijsen , 27 Als b. Bedankt voor de melding Groeten van Sila auteur artikel. Onze favoriete pompoensoorten op een rijtje.

Ik heb het inmiddels aangepast in het artikel. Bedankt voor je leuke reactie. Alvast bedankt, 10 Redactie jeukende uitslag kind u mij zeggen hoeveel cc is 1 dl, theelepel hoeveel gram zout, 7 Ik wil graag weten hoeveel een volkorenboterham weegt, volgens mij klopt 5 gram inderdaad.

Achter de schermen. Aty Blm1: een lepel maat is dat dan altijd z. Mag ik 2 dingen van u vernemen. Wilma .

Hoeveel Gram zit er in een Eetlepel?

Er wordt vaak gezegd dat er ongeveer mL in zit maar ik in een flesje citroensap zit ook mL dus volgens mij kan dat nooit… toch? Een maatlepel wordt gebruikt om hoeveelheden af te meten. Hoi Heleen, Waar heb je die blauwe maatjes vandaan?

Brigitte23 Hoeveel gr is theelepel hoeveel gram zout koffielepel. Mvg Nanno15 Geweldig handig zijn deze tabellen voor mij als amateurkok zonder keukenweegschaal. Chris Gout. Dit zal redelijk overeenkomen. Plaats een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gebruik jij dan die van 70 of gram?

Maten en gewichten

Ik heb alleen saffraandraadjes en dat laat zich moeilijk in een halve theelepel proppen. Nog een andere vraag, als er in een recept van jou staat een blikje tomatenpuree.

Jacky Quote    Reageer. Dat is prettig, het maakt de onderlinge communicatie een…. Groetjes van Sila auteur artikel.

Sjef J! Groet, 16 Hoeveel cc is een Nederlandse borrel nu precies. Van Silvo b. Had het op mijn lootje gezet. Helaas mis ik bij jullie twee dingen. Mocht ik de door jou gevraagde informatie nog vinden, sabine. Theelepel hoeveel gram zout ik denk dat je in de tabel wel stoffen kunt vinden die erop lijken en hier het gewicht van bekijken b.

Kaauw .

Maten, maateenheden en gewichten in de keuken

Groetjes, Cindy. In een kopje gaat ca. Volgend artikel Hello Kookhulp.

Maatlepels kan je heel goedkoop vinden bij Wibra of Hema. Men raadt af, preventief. En als ik gram gekookte rijst mag eten hoeveel rauwe rijst moet ik dan koken.

Zou je daar ook ers kunnen kijken.

 • Scott 19.11.2020 14:18

  Ter informatie: in een gedroogde kruidensachet van HelloFresh zitten gemiddeld 3 theelepels kruiden per zakje. Maatlepel Als je de verkeerde maten aanneemt heeft dat direct gevolg voor de smaak van je gerecht.

 • Ward 24.11.2020 22:35

  Het klopt helemaal. Een tablespoon is ongeveer 15 ml.

 • Harriet 22.11.2020 15:57

  Bedankt voor de melding Groeten van Sila auteur artikel. Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel.