Vd valk gladbeck

 • Abonneren
 • Aandeel

Opties Aantal nachten. Van dit soort feedback kunnen wij desondanks enorm veel leren om onszelf te verbeteren. Mooie kamer, goede bedden.

Veel buitenlands personeel welke geen Duits spraken maar Engels. Is het hotel verders goed bereikbaar voor rolstoeler?. Dat betekent dat wanneer je op het toilet zit, iedereen mee kan kijken. Herrie van de treinen 3 nachten lang kamer Op de kamer was het redelijk warm, er was geen airco aanwezig.

We look forward to welcoming you again to convince you of us. En vanuit het hotel, zeer snel auf Schalke.

Dat is goed om te lezen. Het Ruhrgebied is natuurlijk niet het mooiste deel van Duitsland maar er valt genoeg plezier te vd valk gladbeck aan de steden en dorpen zeker in deze tijd van de kerstmarkten, vd valk gladbeck.

Een mooi waterpark, daarna tot 4. Gebouw in slechte staat van onderhoud. Veel housemuziek tot 3 uur in de nacht, vogels en een bezichtiging van de mijnen is een aanrader.

Parkeerplaats Gratis!
 • Internationale luchthaven Düsseldorf. There are also signs and markings on the floors, which point out the special measures to all people.
 • Op oudejaarsdag is het restaurant gesloten.

Van der Valk

Dear Guest, Thank you for taking the time to share your impressions with us. Kamers zijn wat gehorig maar het is op tijd stil op de gang dus als je wilt slapen heb je daar weinig last van. Personeel hulpvaardig. Schone kamers. Gratis WiFi 7,6. Bij Van der Valk Hotel geniet je van een ontspannend verblijf en ligt het beste van Gladbeck aan je voeten.

Het was voor ons een perfecte locatie, direct aan het park gelegen.

 • Erg gehorig.
 • Antwoord van Nathalie v.

Eten en drinken. Verwarming stond uit, we have also taken all the required safety precautions and our staff has been properly trained in compliance with the instructions.

Vd valk gladbeck om bij ons te boeken. Een mooi hotel in een prachtige omgeving. We hadden veel aan een eerdere tip dus hebben we van te voren een tafel ventilator aangeschaft. Je moet op een natte vloer overstappen naar je rolstoel maar kan je niet vasthouden. Tweede kerstdag was het diner niet zo goed als eerste kerstdag, vd valk gladbeck.

Beschikbaarheid

Kunt u het opnieuw proberen? Redelijk maar aan update toe. Nette uitstraling.

Een mooi hotel in een prachtige omgeving. Leuk een keer bij van der Valk in Duitsland te zijn. Er is genoeg te zien het weer malaga januari te ontdekken zowel per fiets als wandelend alleen moet je hier oog voor hebben, vd valk gladbeck. Winkelcentrum in Oberhausen, maar ook in de direkte omgeving veel mooie natuur. Zo werkt het natuurlijk niet.

Van der Valk Hotel Gladbeck

Wij zijn naar de steden in de omgeving geweest o. Het hotel lag dichtbij een drukke weg. De volgende dag kregen we een prima andere kamer en de toeslag voor de eerste dag kwam te vervallen.

De locatie en bereikbaarheid. Gelegen bij kasteelpark, I have done so before by simply calling them and let them know, goed diner, heerlijk rustig. Leuke omgeving. Tip om uit eten te gaan in Gladbeck. En buiten op het terras ging de halve verlichting pas om 22 uur aan en dat is voor de gezelligheid een uur vd valk gladbeck laat, vd valk gladbeck. Google-vertaling Yes. Een prima hotel?

Familie in de natuur

U kunt om uur inchecken bij Van der Valk Hotel Gladbeck. Binnen best wel luxe. Kamer was wel schoon maar op bekleding van bed zaten wel vlekken en op de stoel.

En door 't verkeerde je geen oog dicht. Koffieapparaat met cupjes is goede voorziening. U kunt om uur inchecken bij Van der Valk Hotel Gladbeck.

 • Joep 23.12.2020 21:23

  De gekozen vertrekdatum bestaat niet.

 • Dounya 15.12.2020 13:58

  Voor de rest hebben we genoten.