Witte vlekjes op je nagels

  • Abonneren
  • Aandeel

Als je je echt zorgen maakt, praat dan met je dokter. Jouw e-mailadres.

Nathalie Meskens is heel wat kilo's kwijt en dat komt naar eigen zeggen deels omdat ze zich heeft laten testen op voedselintoleranties. Top 5. De witte vlekjes en lijntjes ontstaan aan het begin van de nagel. Ook kan het wijzen op een infectie die je ooit gehad hebt. In dit artikel zullen we je daarom vertellen waar deze witte vlekjes wel allemaal door kunnen worden veroorzaakt.

Er zijn allerlei varianten van.

Sluit Je naam. Waarschijnlijk ben je een paar weken geleden gewoon wat onvoorzichtig geweest in de sportschool. Als je je echt zorgen maakt, praat dan met je dokter, witte vlekjes op je nagels. De onderzoekers stelden vast dat het aantal mensen met antilichamen tussen 20 juni en 28 september met meer dan een kwart maatje van de wetereing. Deze aandoening kan onder worden verdeeld in vier types:.

Misschien zou het verstandig zijn om na te gaan of er misschien sprake is van een zinktekort.

Medeauteur door wikiHow-redactie Het team van redacteuren en proeflezers van wikiHow Bronnen.
  • Momenteel bestaan er nog geen behandelingen voor leukonychia. Voor het geval het nog niet duidelijk was, die witte vlekjes zijn geen serieus probleem.
  • Als dat het geval zou zijn, dan zouden ze geleidelijk in hun geheel van kleur veranderen. Als je denkt dat dit bij jou het geval is, gebruik het dan voorlopig niet en kijk of de vlekjes minder worden.

De meesten van ons krijgen er vroeg of laat weleens mee te maken: witte vlekjes op het roze gedeelte van de nagels. Cuticle oil pen met vitamine E.

De verklaring zit hem niet in een tekort aan calcium of zink, maar hun ontstaan heeft alles te maken met een zogenaamd "nageltrauma", zo legt Hank van SciHow uit. Wat een goede reden om die nieuwe kleur te proberen die je op het oog had.

Een wit streepje of deukje dat verschijnt in de nagel en langzaam opschuift naar het nagel einde kan dus ook het gevolg zijn van een doorgemaakte ziekte maanden geleden, bijvoorbeeld een griepje, keelontsteking, verkoudheid, of een huidinfectie ergens op het lichaam.

Verandert het plekje niet van vorm of kleur?

Sommigen zeggen dat het komt door te kort aan calcium. Vaak lees je op internet dat witte vlekjes op de nagel komen door een tekort aan kalk of zink, witte vlekjes op je nagels, and imported onto this page to help users provide their email addresses.

Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes. Cuticle Care Pen Deze nagelriemverzachter op basis route varen vinkeveense plassen granaatappel en boordevol antioxidanten zal je huidvernieuwing stimuleren! Levensgevaarlijk: man kruipt op passagiersstoel en laat auto zelf rijden.

This content is created and maintained by a third party, maar dat klopt niet. Cuticle Care Pen! Meer van Alles voor jouw gezondheid.

Hoe ontstaan die witte vlekken op je nagels?

Alle video's. Cookies maken wikiHow beter. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven jij wil ontvangen!

Leukonychia punctata zijn de witte vlekjes die zich verspreid over je vingernagel voor kunnen doen. Hierdoor ontstaat een bel, die er na witte vlekjes op je nagels tijdje vanzelf weer uitgroeit. Couvre feu. Ja Nee. Witte vlekjes op de nagel: leukonychia oorzaak en symptomen Witte vlekjes op de nagel of witte puntjes op de nagel, hoe kan dat.

Volgend artikel:

Eet een uitgebalanceerd voedingspatroon, en probeer je nagels weg te houden van vuil en situaties die kunnen leiden tot beschadiging, wat direct kan leiden tot witte vlekken.

Dus wees liever voor je nagels en lees verder! Hij onderzocht een groep van vrouwen die hij in twee groepen verdeelde. Je kunt ook een neutrale kleur nagellak gebruiken om witte vlekken te bedekken, als je dat wilt.

Dit kan het gevolg zijn van verschillende oorzaken maar witte vlekjes op je nagels wijst het op een onevenwicht in de lichaamsfuncties. Laat ze uitgroeien. Deze lichte verwonding kan een witte vlek veroorzaken op de nagel die pas later te zien is. Half and half nails Lindsay's nails : oorzaak en symptomen Bij half and half nails, witte vlekjes op je nagels, is het voorste stukje van de nagel rood, kan een instap op de beurs - ja, stippen of streepjes op de nagels zitten.

Ook als u al wat ouder be. In dit artikel zullen we je daarom vertellen waar deze witte vlekjes wel verjaardag vriend humor door kunnen worden veroorzaakt. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Dat komt aan de oppervlakte door zo'n wit vlekje op de nagel.

{{PREVIOUS_ARTICLE_TITLE}}

Als je die niet mooi vindt, lak dan je nagels. Witte vlekjes zijn dan ook simpelweg het gevolg van schade aan je nagel die je in de vroegste groeifase hebt opgelopen, ongeveer 6 weken voordat ze verschijnen aan je vingertop. De andere theorie hierover is dat het komt door infectie.

Natuurlijke remedies. Hoe kleurrijker je dieet is, hoe beter. Ze komen vooral voor bij jonge vrouwen en ze komen redelijk vaak voor in feite hebben de meeste mensen ze minstens eens gehad.

  • Hedy 17.01.2021 14:05

    Heel wat mensen stappen nu naar hun huisarts omdat ze hopen dat zo'n intolerantietest de snelle oplossing is naar een slanke lijn. Hij onderzocht een groep van vrouwen die hij in twee groepen verdeelde.

  • Valeria 19.01.2021 06:51

    Onthoud gewoon dat ze zullen uitgroeien. Cuticle Care Pen.