Zachte verdikking onder oksel

 • Abonneren
 • Aandeel

Maar ga, wil en kan de moed niet verliezen. Vriendelijke groet, Verdanov Ilse , 9 Hallo, ik heb sinds 6 week een knobbeltje in m'n nek, daar maakte ik me geen zorgen over maar sinds 2 week zit er nog een in m'n nek en ook een in m'n oksel, wat zou dit kunnen zijn?

Ja je beland inderdaad in een rollarcoaster Ik heb inmiddels een borstsparende operatie gehad. Bij vroege opsporing is de genezingskans 95 procent", zegt professor Erik Van Limbergen vandaag in de Concentra-kranten. Toon opties Meld als ongewenst. Medische informatie… Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies.

Desnoods even langs een dermatoloog laten sturen of een mammografie laten maken als je er onrustig over bent.

Het was toen al 2cm op 1,5cm groot. De lymfeklieren kunnen dan opzwellen zachte verdikking onder oksel later weer vanzelf hun normale grootte te verkrijgen.

Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. Uiteraard gegoogled, maar ik was snel gerustgesteld? Bleek gelukkig om iets onschuldigs te gaan.

Ze kunnen overigens op het hele lichaam voorkomen, behalve op de palmen en zoetvolen omdat daar geen vet is.

Knobbeltje oksel

Zacht knobbeltje, niet groter dan 5 tot 6 centimeter overdwars - Mogelijke oorzaak: een hamartoom Dit knobbeltje voelt zacht aan, zoals gewoon borstweefsel. Het abces is een klein zakje vol etter dat tot 10 centimeter groot kan worden. Moet je kou lijden tot je douchewater warm wordt? Echter zou ik toch even langs de huisarts gaan, die ziet meteen wat er aan de hand is.

Misschien heb je last van opgezette klieren onder je oksel?

Herkent u een of meerdere van de symptomen bij zichzelf. Contact en afspraak Mammacentrum. Pijnlijk, hoop dat alles goed gaat komen, sponzig knobbeltje dat ineens opduikt - Mogelijke oorzaak: een borstcyste Dit zijn 'zakjes' vol vocht en kunnen ineens opduike. Dit is gewoon een ontstoken haarzakje, zachte verdikking onder oksel.

Let sowieso op de schoenen die je draagt.

Symptomen van borstkanker

Lymfadenitis kan vooral optreden na huidinfecties of andere bacteriële infecties. Vaker moet een cyste aangeprikt een leeggezogen worden. Omarm de chemo's is mijn tip neem op tijd je medicijnen tegen de misselijkheid.

Ook ik ben niet groot en dik, zachte verdikking onder oksel, dus ik voelde dat behoorlijk goed zitten. Ze verschijnen plotseling en groeien niet of heel traag. Meer lezen. En van de knobbels zit er nog steeds en doet onderhand geen pijn meer. Ook kan een verdikking of een gezwollen plek onder de oksel het gevolg zijn van een allergische reactie.

Oorzaken en oplossingen van een bultje onder de oksel

Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren. Het eerste wat je moet doen als je een van deze knobbels vindt is niet bang zijn, want het is waarschijnlijk te wijten aan een soort van furunculosis.

Hoe voelt een knobbeltje in de borst aan?

 • Ik was toen erg van streek en heb toen een echo laten maken.
 • Na de overgang maakt het moment van onderzoek niet uit.
 • Schuldig voelen teleurstelling geslacht Van Bloemenleven In Geslacht van je baby 61 3 dagen.
 • Vreemde knobbels en bobbels: wat kan het zijn?

Bij het zien van een huidknobbeltje denken veel mensen meteen aan kanker. Naar de huisarts gegaan en zij gaf aan dat het door de vaccinaties kwam en na 10 dagen moest terugkomen als ze er nog zaten, zachte verdikking onder oksel. Scan Maar treden er ernstige zachte verdikking onder oksel op, ja dat zal het dan ongetwijfeld zijn. Er moeten bijkomende vragen gesteld worden zoals: doet het knobbeltje in je oksel pijn.

Ha, maar hij lijkt wel langzaam sms berichten iphone terughalen langzaam groter te worden? Hier leggen we het uit:. De klieren zijn dus heel actief in het genezingsproces van het lichaam. Een pijnlijke, rode bult aan de binnenzijde van de schaamlip is vaak een ontsteking van de klieren van Bartholin.

Ik heb al vanaf een bobbel onder mn oksel, dan is het zeker aangeraden om aan alle mogelijkheden te denken.

Wat is jouw risico op borstkan­ker?

Ze kunnen overal in de borst voorkomen, maar we zien ze het vaakst in het bovenste, buitenste deel. Babynamen zoeken Jongensnamen Meisjesnamen Babynamen top Dus dan kon het toch ook niets groots zijn?! Cindy , 13 Beste, Heb sinds vorige week maandag knobbels ontdekt onder mijn 2 oksels, ben ermee naar de dokter geweest en hij heeft me minocycline mg voorgeschreven en die beginnen te verdwijnen, maar toch heb ik mijn twijfels of het ontstoken haarfollikels waren… Omdat ik het gevoel heb dat ik precies wat vermager, komt dit misschien door die pillen?

Ik heb een echo gehad. Het beste antwoord Misschien heb je last van opgezette klieren onder je oksel. Wij willen uiteraard de beste behandeling voor u.

 • Dimitrios 10.03.2021 17:41

  Supergoed dat je het meteen van je afschrijft dat gaat zeker helpen met de verwerking.

 • Christy 08.03.2021 16:31

  Ik zou het dus voor de zekerheid eens laten checken, tijdens een echo kunnen ze het meteen zien als het een fybroadenoom is. Het zal je ongerustheid ook kunnen wegnemen.