Aan de pil en toch ongesteld

  • Abonneren
  • Aandeel

Norethisteron is een vrouwelijk geslachtshormoon, namelijk een progestageenhormoon. Deze tekst is gebaseerd op de bijsluiters van de beschreven medicijnen en op andere, wetenschappelijke bronnen.

Als je op de 1e dag na de stopweek te laat bent, ben je niet tegen zwangerschap beschermd.

Hier zijn alleen geen wetenschappelijke bewijzen voor, dus de pil doorslikken kan zolang als jij dat wil. In de eerste maanden kun je last hebben van bijvoorbeeld: Hoofdpijn Lichte somberheid, een andere stemming Misselijkheid Pijn in je borsten Af en toe vaginaal bloedverlies Deze bijwerkingen gaan vaak na 3 maanden vanzelf over.

De pil, hormoonring, hormoonpleister Geen voorbehoedmiddel met hormonen Veilig? Kijk samen met je huisarts of het voorbehoedmiddel voor jou wel geschikt is. Deze tekst is gebaseerd op de bijsluiters van de beschreven medicijnen en op andere, wetenschappelijke bronnen. Dan kan je een hormoon progestageen slikken om je ongesteldheid uit te stellen.

Je kunt je bloedverlies plannen wanneer je wilt. U of uw partner heeft wisselende seksuele contacten kans op soa, aan de pil en toch ongesteld. Mogelijk kan het overstappen naar een anticonceptiepil met andere hormonen de klachten verminderen. De pil beschermt niet tegen soa's. Let op, dit is niet bij elke pilsoort het geval. Als je de pil een keer vergeten bent en je hebt onbeschermde gemeenschap gehad, kun je al zwanger raken.

  • Een bekende klacht.
  • Leeftijd Wanneer je voor het eerst ongesteld bent geworden kan het een tijd duren voor je regelmatig menstrueert.

Weet jij het antwoord?

En vooral als het een vakantie met je lief is, spreekt het ook wel voor zich waarom je uitgerekend deze week even niet ongesteld wil zijn. Plaats antwoord. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

Het beschermt je niet tegen zwangerschap. Meer informatie Meer informatie over ongesteldheid uitstellen De informatie over het uitstellen van de menstruatie is gebaseerd op de NHG-Behandelrichtlijn Menstruatie-uitstel.

Toelichting Kunt u toelichten waarom niet. Lees ook:. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Zoals alle geneesmiddelen kan ook de pil bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen deze bijwerkingen krijgt! Haal eenvoudig en zonder verzendkosten jouw vertrouwde pil nu in huis. Deze bijwerkingen gaan vaak na 3 maanden vanzelf over.

Fabels over de pil doorslikken:

Om te ontdekken welke pil het beste bij jou past, lees je meer informatie over de verschillende soorten op deze website. In 1 strip zitten meestal 21 pillen. In de eerste maanden kun je last hebben van bijvoorbeeld: Hoofdpijn Lichte somberheid, een andere stemming Misselijkheid Pijn in je borsten Af en toe vaginaal bloedverlies Deze bijwerkingen gaan vaak na 3 maanden vanzelf over. Ze zijn ook nodig om energie, mineralen en zouten vrij te maken en op te slaan.

Wanneer de eicel niet bevrucht wordt, ovulatiepijn. Blijft de menstruatie uit. Artsen schrijven dit medicijn voor bij abnormaal vaginaal bloedverlies, zal het lichaam na ongeveer 14 dagen beginnen met de afbraak van het baarmoederslijmvlies, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatfo. Neem hiervoor contact op met je arts! De url is niet geldig.

Wanneer komen doorbraakbloedingen vooral voor?

Ook een eetstoornis zorgt voor ondergewicht. Wel zult u onttrekkingsbloedingen krijgen. De meest voorkomende bijwerkingen door oestrogenen zijn hoofdpijn, gespannen borsten en misselijkheid.

Het komt wel een stuk minder of zelfs helemaal niet meer voor. Ik ben ongesteld terwijl ik wel de pil slik, hoe kan dit. Bij verkeerde inname, bijvoorbeeld wanneer een of meerdere pillen uit de strip vergeten worden of wanneer bij de driefasenpil de pil in een verkeerde volgorde wordt ingenomen.

Heel soms kan er een bloedstolsel in een bloedvat komen. Als je aan de pil bent heb je geen cyclus, aan de pil en toch ongesteld.

Nadelen: Je kunt de pil vergeten. De meeste vrouwen gebruiken zo'n nfasepil!

Doorbraakbloedingen

Laat dit veld leeg. Plaats reactie. Te vaak je stopweek overslaan zou bijvoorbeeld niet goed zijn. Zorg dan dat je voor die tijd aan je stopweek begint.

Je kunt je ongesteldheid zo 1 tot 14 dagen uitstellen. Wil je je ongesteldheid nog langer uitstellen. Na de officile stopweek kunt u eventueel een andere anticonceptiepil proberen om te kijken of het tussentijds bloedverlies weg blijft.

  • Beate 02.03.2021 15:53

    Ongesteld tijdens de pil. Zo gebruik je de pil De pil zit verpakt in een doordrukstrip.

  • Atje 25.02.2021 17:29

    Er zijn verschillende soorten pillen met verschillende namen.