Leuke hotels onderweg naar italie

  • Abonneren
  • Aandeel

Daarvoor geven we als laatste in dit artikel tips. Als je al weet waar je ongeveer wilt overnachten onderweg naar Italië, dan kan je via  booking. Iets verderop kan je naar Lido di Lugano , met aparte zwembaden voor alle leeftijden, inclusief duikplank en fonteinen, maar daarnaast ook een zandstrand aan het meer.

Direct langs de doorgaande route richting het zuiden en er is een kinderspeeltuin. Hieronder onze tips om te overnachten onderweg naar Italië:. Na het ontbijt zit je zo weer op de autostrada richting Italië. Interessant voor jong en oud! U kunt natuurlijk ook lekker een paar dagen in dit prachtige land verblijven.

Dit fijne betaalbare 3-sterren hotel in Monte Carasso ligt aan de snelweg A2, op slechts een paar minuten rijden van de werelderfgoedstad Bellinzona leuke hotels onderweg naar italie Ticino in Zwitserland. Ongeveer 25 kilometer onder Freiburg overnacht je in een ruime familiekamer, om echt even in alle rust op adem te komen, met aparte slaapkamers. De leukste stopplekken onderweg lichten we hieronder voor je uit. Eventueel een prima plek voor 2 overnachtingen, de Fernpass en de wegen rondom Mnchen.

Qua ligging is het hotel prima te bereiken als je op doorreis bent.

  • Maar misschien heb je net lang in de file gestaan, zijn de kinderen niet meer te genieten of is het bloedheet in de auto. Is Devanti al volgeboekt?
  • Je waant je direct in Oostenrijkse sferen in dit hotel-restaurant.

Zoek en boek je overnachtingshotel

Kom je er wat vroeger op de dag aan, ga dan nog wandelen in St. Iets meer richting Aosta verblijf je betaalbaar in een familiekamer in Hotel Lo Fleyé. Het hotel wordt al jaar door De gasten zijn enthousiast over de familiekamers.

Dit ligt op 2 kilometer van de Forggensee, in Beiern. Er zijn zonneterrassen, er is een foodcourt en de kids kunnen videospellen spelen. Lees dan ons artikel: hotel onderweg naar Zwitserland.

Een slim idee, gebaseerd op jouw persoonlijke wensen en gezelschap. Hardtsee - km van Utrecht - 10 minuten van de A5. Je krijgt de top 3 beschikbare overnachtingen langs je route, want overnachten in een hotel onderweg naar Itali is de perfect manier om ontspannen op je vakantiebestemming aan te komen.

Wat fijn, je bent de Gotthardtunnel voorbij. Je moet natuurlijk wel even iets langer de tijd hebben, want de kinderen willen waarschijnlijk wel een dagje van het park kunnen genieten. Er is gratis parkeergelegenheid, leuke hotels onderweg naar italie.

Hotel onderweg naar Italië op basis van de route

Ga jij op vakantie naar Toscane, Milaan of het Lago Maggiore? Overnachtingsadressen via Airbnb vind je in de meeste gevallen dan weer niet direct langs de Autobahn, je moet vooraf reserveren en je kunt natuurlijk niet op het laatste moment afzeggen.

Daarna rijd je door Calabrië naar het zuiden, richting Sicilië. Bij de hotels staat de afstand vanuit Nederland en langs welke route naar Italië het ligt.

Landgasthof Schnbhl Landgasthof Schnbhl leuke hotels onderweg naar italie in het centrum van Schnbhl, zo'n 8 kilometer ten noordoosten van Bern en op een paar honderd meter van het treinstation en de snelwegen A1 en A6. Ostello dei Cappuccini. Itali is een geweldig vakantieland, dat hoeven we jou als Italofiel niet te vertellen of is het je eerste keer Itali.

Maar naar itali of kroati doen we meestal in oostenrijk ovetnachten. Gratis parkeren en met vier personen verblijf je in een suite met bubbelbad.

Vind hotels, campings en b&b onderweg voor een tussenstop

Kijk wat voor jou de beste route is. Hotel Defanti. Stop net onder Duisburg bij Uitzichttoren Wolfssee voor een prachtig uitzicht over het merengebied. Kan je niet kiezen tussen een pauze bij de Lechfall of bij Schloss Neuschwanstein?

Kunnen de kinderen er maar geen genoeg van krijgen?

Wij zouden hier zeker nog eens overnachten, leuke hotels onderweg naar italie. Maar buiten het tijdsaspect is dit natuurlijk een geweldige optie. Iets meer richting Aosta verblijf je betaalbaar in een familiekamer in Hotel Lo Fley. Daarbij hebben wij altijd gebruik gemaakt van overnachtingen op weg naar Itali. Met parkeergarage en familiekamers. Het uitzicht op het Stubaital is prachtig! Bij het meer is een camping, dus je kan er gerust een overnachting aan vastplakken! Boeken via booking.

Pak snel de Breakzy app erbij om een leuke stopplek te zoeken in de buurt. Hotels onderweg naar Italië — route via Oostenrijk. Laten we contact houden! Daarvoor moet je wel even de uitzichttoren beklimmen.

Bekijk de hotels onderweg naar het Gardameer. Op die manier kan je de tussenstop perfect combineren met een korte  stedentrip Salzburg? Wat is een fijn hotel onderweg naar de Adriatische kust.

  • Celina 26.02.2021 14:49

    De comfortabele