Music zonder wifi

 • Abonneren
 • Aandeel

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Ook met Spinrilla kun je namelijk offline muziek luisteren.

Het fijne is: met offline muziek luisteren is het mogelijk. Als je je iPhone in je computer steekt kan je ook de apps bekijken. Ook kun je er hartstikke veel podcasts en audiobooks vinden. Je downloadt je muziek, van bijvoorbeeld Google Drive of Dropbox, zo in de app. Bij Spotify kun je daar helaas niet naar luisteren. Downloaden gaat niet zonder internetverbinding, je moet dus wel eerst de muziek via wifi downloaden, maar daarna kun je wel zonder wifi luisteren.

Via Musify kun je al je muziek op n plek opslaan. App October 19, Plaats een reactie Hallo. Best een goede deal als je daarmee data bespaart, music zonder wifi.

Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

Je kan via veel apps als Spotify muziek downloaden.

Kruimelpad

Er waren maar 2 apps die gratis zijn én werken: Player iL en Musicon. Je kunt spotify gebruiken. Ontdek wie de allernieuwste hiphopsterren zijn, luister naar tracks voordat anderen ze kennen of zing mee met een nummer van back in the days. Het programma kost niets en ook voor de muziek hoef je niet te betalen. Stel je vraag! Apple Music is gratis te downloaden voor iOS.

 • En heb je meer zin in een podcast?
 • Die gegeven verkopen zij aan bedrijven.

Een vergelijkbare app is Deezer, daar kan je eventueel ook even naar kijken als je niet geinteresserd bent in Spotify. Log In. Video toevoegen, music zonder wifi. Are you a Monstyle insider yet. Zelf gebruik ik de betalende app van Spotify 10 euro per maand.

Gebruikersmenu

Werkt goed, je hebt amper tot geen last van reclame dus toppie. Met Tubidy kun je gratis muziek downloaden van internet. Split de kosten en deel een account met je familie via Spotify Family. Registreer je gratis!

Hoop dat je er wat aan hebt. App October 7. Is dat alleen voor iPhone. Wink Smile? That sounds like heaven.

Offline music player

Ik ben namelijk ook heel lang op zoek geweest naar een app waar je muziek kan luisteren zonder wifi en deze heb ik nu gevonden en werkt echt heel goed! Wink Smile. Daar heb je natuurlijk internet voor nodig!

 • Markeer dit bericht als ongeschikt voor jonge kinderen.
 • Waar je op dat moment ook zin in hebt: Spotify has it all.
 • Hierna is het een kwestie van je favo playlist downloaden en… streamen maarrrr ;-!
 • Log in.

Ik moet je teleurstellen. Daarna kun je zoveel nummers offline opslaan als de opslagruimte van je telefoon toelaat. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Ook met Spinrilla kun je namelijk offline muziek luisteren.

Ik ben namelijk ook heel lang op zoek geweest naar music zonder wifi app waar je muziek kan luisteren zonder wifi en deze heb ik nu gevonden en werkt echt heel goed, music zonder wifi. Is dat alleen voor iPhone.

Ik heb de app Music 2U gevonden.

IPhone 12 pre order: dit moet je weten!

Een app is handiger. Ook hier heb je eerst een abonnement nodig, maar daarna kun je zoveel muziek luisteren als je wil. De gebruikte url is dubbel.

Een nieuwe muziek app weet ik ook niet, ik gebruik iMusic maar die is inmiddels ook al van de app store gehaald? App October 16, kun je offline luister, music zonder wifi.

 • Doris 04.03.2021 01:32

  RubenVraag 27 juni

 • Annigje 05.03.2021 05:21

  YouTube converter raadt ik nog meer af.