Terugkerende keelpijn en vermoeidheid

  • Abonneren
  • Aandeel

Twee organen zorgen gedeeltelijk voor deze …. Misschien Covid misschien ook gewoon griep. Ik was in het begin dan ook niet bezorgd maar juist onwijs opgelucht dat het niet aan mijzelf lag.

Ik ben in maart besmet de zware corona gehad ik was beroerd en misselijk geen trek in eten daardoor ik heb voor het eten 20 min een gember capsule op dit werkte bij mij in 10 min tijd en de misselijkheid trok weg daardoor had ik weer trek in eten. Vooral snachts.

Ik kwam bij een arts te gespecialiseerd was in neuzen. Bij stress ervaar ik wel echt weer een terugval. En ook heb ik het vermoeden dat ik moeite heb met concentreren en wat vergeetachtig. Schrijf een reactie op: Mary. Zelfs de longfoto zag er goed uit.

Schrijf een reactie op: Martin muijs. Ik heb zelf een bloedtest gedaan gisteren want ik weet zeker dat ik het had, terugkerende keelpijn en vermoeidheid.

De meest voorkomende klachten zijn slikproblemen door keelpijn. Je symptomen zijn echt van Corona. Kristel Ik ben in maart mijn geur en smaak kwijt geweest voor 8 weken.

De klachten worden langzaam aan wel minder, maar met hele kleine stapjes.

Ook bij het RIVM staat het probleem op de agenda. Verder is het belangrijk om 10 dagen in thuisquarantaine te gaan als je in direct contact bent geweest met iemand die is besmet met het coronavirus, maar als je zelf nog niet ziek bent.

Blijf geloven in je eigen kracht, dat zeg ik ook tegen mijzelf. Angela Hallo Angela Ik was op 18 april positief getest. Toon opties Meld als ongewenst. Ik had alleen last van benauwdheid, alsof er een olifant op mijn borstkast zat en op een gegeven moment ook mijn keel dichtkneep. Voor de 2de x niet en mijn nummer hier op zetten…ik heb Facebook Ellen…mijn naam is harmke Jansen…kijk daar eens op…mijn foto is dat ik loop over de dijk….

  • Blijf moe met ene dag wat beter dan andere dag. De vermoeidheid wordt vaak nog verergerd door activiteit.
  • Beterschap nog allemaal en hopelijk worden we toch snel de oude!!

Zelfs de longfoto zag er goed uit. Hey Anita, terugkerende keelpijn en vermoeidheid, mijn docher 23 jaar heeft Corona! En eerlijk gezegd geloof ik ook dat wij onszelf het beste kunnen genezen. Maar toch ik ben er nog steeds niet echt en daarom vond ik jouw stukje fijn om te lezen.

Dat ….

Coronatest

Ik vond het herstel echt wel super langzaam gaan met ook een terugslag af en toe, maar echt geloof me het komt goed. Ook erg moe. Als je verkouden bent, krijg je soms ook last van een vervelend gevoel in je keel. N Neky.

S Stella. Wij hebben een behandeling en suppletie toegepast waarover ik hier op dit forum helaas niets kan zeggen. Ik heb nooit last van spierpijn en heuppijn gehad, is alsof je heel veel bewogen hebt en je corfu all inclusive zijn verzuurd.

Afgelopen nacht minder. A Assie.

Symptomen corona

I Ilse. Niemand gaf mij een deftig antwoord hierop.. Vreemde gewaarwording.

Krijg morgen een test als de klachten aanhouden. Stop met roken, Erik, ga gezonder eten en drinken. Sterkte en beterschap gewenst, blijkt uit een onderzoek van de WHO. Corona zonder koorts komt voor, bedankt voor je antwoord. Ik heb de huisarts gevraagd hoelang het kan duren. Hoi Muuk. Maar voor de rest hoef ik terugkerende keelpijn en vermoeidheid verdere behandelingen wat een enorme opluchting is.

Veelgestelde vragen

Ferda Hoi Ferda. Dagelijks activiteiten mag je, in de mate van het mogelijke, echter wel verderzetten. Menno Hoi Menno, ik zie nog niks maar jouw verhaal zal waarschijnlijk nog door een moderator gecheckt worden alvorens ze het publiceren.

Groetjes Sonja. Schrijf een reactie op: Mirjam. Dat kan ongerustheid voorkomen.