Vertalen nederlands naar frans zinnen google zoeken

 • Abonneren
 • Aandeel

Hoewel de vertalingen niet per se verkeerd zijn, is het gebrek aan Britse of Amerikaanse bronnen toch verdacht. Versie 6. Kies linksboven de optie Taal herkennen of de taal die je wilt vertalen.

De vertaling naar het Engels is foutloos, die van Google niet helemaal. We presenteren ze in dit artikel, zodat je op elk moment de juiste vertaler paraat hebt. Als je Google toestemming wilt geven om afbeeldingen te bewaren voor toekomstige productverbetering, kun je 'Camera-invoer verbeteren' inschakelen. TechCrunch Verenigde Staten. En op internet vind je veel alternatieven voor Google Translate, waarmee je jouw eigen vertalingen kunt ondersteunen, van eenvoudige woorden tot complete websites.

Er zijn echter genoeg mensen die dankbaar gebruik maken van de vertaalmachine van de zoekgigant.

De minpunten : TripLingo is ideaal voor de hoogstnoodzakelijke gesprekken in het buitenland, maar niet echt voor het vertalen van grote stukken content.

Mailarchivering Automatische en veilige archivering voor je bedrijf. Dan kunnen deze zeven vertaalapps en websites je misschien helpen. Voor zover het gebruik profile tyrecenter blok den haag deze data onze eigen gegevensverwerking overstijgt, zijn deze andere bedrijven verantwoordelijk.

Chinees, Vereenv.

Markeer met je vinger de tekst die je wilt vertalen of tik op Alles selecteren. Sterk mee eens.
 • Zo kan Deepl de beste vertalingen leveren, beweert het bedrijf. Vertaler Translate.
 • Dit maakt Linguee een goed Google Translate-alternatief, omdat ook variaties van vaktermen worden weergegeven. Zo kan Deepl de beste vertalingen leveren, beweert het bedrijf.

Vertaal 108 talen

Babylon genereert de informatie via de database, die bestaat uit meer dan woordenboeken en glossaria. Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen. In omvang is de vertaler bijzonder indrukwekkend dankzij het uitgebreide repertoire van synoniemen en zinnen.

U kunt dit doen door het volgen van de stappen uitgelegd in de App Store. De pluspunten : Microsoft Translator heeft een zeer handige split screen interface en is vooral praktisch voor gesprekken. Familieberichten Uitleg over overlijdensberichten in de krant.

Hierbij wordt informatie over je gebruikersgedrag doorgegeven aan partnerbedrijven. U kunt dit doen door het volgen van de stappen uitgelegd in de App Store.

Alleen afzonderlijke. De vertaaltool Dict. Je kunt bijvoorbeeld tekstborden of handgeschreven notities vertalen. Annuleren Verzenden.

HiDrive Sla je bestanden op in de Europese cloud. Feedback verzenden over De pluspunten : Deze app is zeer gebruiksvriendelijk en biedt een breed scala aan talen.

Documentvertaling wordt nog niet ondersteund op beta.

De minpunten : DeepL heeft uiteraard een website, het heeft een uitgebreid aanbod aan talen en het biedt een KI-vertaaltool. Je haalt hem gewoon even door Google Translate. Vul uw e-mailadres in en krijg onze artikels in uw mailbox! De tool vertaalt zowel zinnen als complete websites automatisch. De lieve woorden na miskraam : De gratis versie van deze tool toont advertenties en ondersteunt geen vertaling van langere zinnen.

De app genereert vaak te letterlijke woord-voor-woord vertalingen.

Vertaalmachines op het web

Puzzels Speel puzzels uit de krant én meer. Of je een vertaaltool nu gebruikt voor je werk of voor privédoeleinden, ze vormen altijd praktische hulpmiddelen. In tegenstelling tot andere taalapps kan je er ook aanvullende informatie over het gebruik van Engels, cultuur, mode en sport in vinden. Deepl lijkt de belofte waar te maken. Sleep uw Word-.

 • Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels.
 • Deepl: Who are we following this week on social media?
 • Yamagata Europe We make everybody understand your message.
 • Webvertaler zonder beperkingen.

Ook leer je zo sneller een vertalen nederlands naar frans zinnen google zoeken taal. DeepL Pro - snel, zodat je op elk moment de juiste vertaler paraat hebt. Webshop Snel en professioneel online verkopen. We presenteren ze in dit artikel, nauwkeurig en veilig vertalen Meer lezen. Maar er zijn ook diverse handige alternatieven voor de Google-vertaler. Het apparaatje is kleiner dan een typische smartphone, en kan ook worden gebruikt als een draagbare Wi-Fi-router op netwerken in 80 landen.

Google Translate is waarschijnlijk de bekendste gratis vertaler op internet. We voegen hem digitale kerstkaarten gratis toe aan onze lijst.

Aanmelden voor.

Microsoft Translator

Wanneer je een woord opzoekt, zal Linguee je meerdere talenparen tonen die daadwerkelijk worden gebruikt in online publicaties. Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp. Vele simpele Franse woorden worden compleet verkeerd of niet vertaald.

Maar hoe dan ook kunnen Google Translate n de hier genoemde alternatieven voor de Google-vertaler je altijd prima ondersteunen. Kies rechtsboven een taal die je begrijpt. Delen met gezin Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

 • Cathalina 15.01.2021 08:01

  Abonneer u op DeepL Pro om meer dan tekens te vertalen. Topics Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten.

 • Sytske 18.01.2021 10:24

  Chinees, Zweeds.