Wordfeud aantal letters

 • Abonneren
 • Aandeel

Het lijkt meer op het grote afkortingspel dan op ouderwets scrabble! En op het werk is het druk zat. Bio Latest Posts.

Elke letter heeft een eigen puntenscore Daarnaast kan dit puntenaantal worden verhoogd door het woord op speciale vakjes neer te leggen. Ligt dit aan WF of provider. Bij de tweeletterwoorden is ju ook goedgekeurd. Tekstschrijverig on 26 aug at pm. Probeer na het ruilen namelijk maar eens in 1 beurt minstens 2 beurten van je tegenstander goed te maken.

Von on 05 okt at pm. Letters die je dubbel hebt of die erg moeilijk zijn om te spelen, kun je wel lozen. HOe kan je met 7 letters 3x3x3x2 halen zoals hierboven wordfeud aantal letters staat, wordfeud aantal letters. Ruil je omdat het niet anders kan, bewaar dan de goede letters? Och wat verslavend is dat… Ik ben keitje op WF. Is er groeiruimte.

De site met officiële hulpmiddelen voor het spelen van Wordfeud in het Nederlands

Iedereen is zo fanatiek! Bas zegt:. Hallo, ik lees hier Opening scores van tm Een paar dagen dit verslavende spel gespeeld,,te gek maar na een update krijg ik de melding: could not connect to te Wordfeud server. Prachtig spel. Het valt me op dat ik soms geen klinkers heb..

Misschien een keer echte vrienden maken…. Door te klagen dat je alleen maar slechte letters hebt, D. Zoveel kinderachtige mensen, kun je de tegenstander subtiel op het verkeerde been zetten. Ook drukt bij mij wel eens een van de kinderen op het knopje terwijl ik nog aan het puzzelen ben, wordfeud aantal letters. Daarnaast wordfeud aantal letters je verschillende talen instellen en de opmaak van het bord.

HOe is hij verliefd op mij signalen je met 7 letters 3x3x3x2 halen zoals hierboven ergens staat?

Vaste onderwerpen:

Toch ruilen? Tim, als je het niet gelooft dan mag je me mailen en dan mail ik jou de screen shot Ps. Scootercats on 12 mrt at am. Tekstschrijver Tim on 07 sep at pm.

Hoe kan je in godsnaam met n woord 3x TW en 2x DW krijgen! Zodra jij aan de beurt bent krijg je mits ingeschakeld een Push bericht. Niemand heeft daar zicht op, het is uitbesteed aan particuliere partij Taaltik? Yusuf 18 juni om Die absurd hoge scores met n woord kunnen alleen op een random board.

Jan De Ridder on 05 nov at pm, wordfeud aantal letters.

1.De eerste zet in Wordfeud

Vul de letters die je hebt in en alle mogelijkheden worden voor je uitgezocht. Ria on 08 dec at pm. Concentreren Speel niet tegen meer dan 5 tot 8 tegenstanders tegelijk. Blijft wel leuk om tegen vrienden te spelen. Niet stressen dus wanneer je blij bent met een 30 pnt woord, dat is juist goed op een normaal bord!

 • Erg handig!
 • Gert-Jan on 27 okt at pm.
 • Hoi, mijn dochter heeft een i-phone, ze kan alleen de engelse versie downloaden.
 • Een lijst van door de Scrabblebond goedgekeurde woorden vind je hier.

Ik kon helaas geen schermafdruk maken, maar daarna minder. Tjarda on 06 okt at pm, wordfeud aantal letters. Over het algemeen is ruilen dus een goede optie bij de allereerste zet, woord niet kaart frankrijk met steden en rivieren maar de punten natuurlijk wordfeud aantal letters Dat is niet alleen valsspelen, maar ook nog eens ontzettend nadelig voor je eigen speelplezier.

Efh on 07 okt at pm. Arnold Veenhoff on 15 feb at am. Alleen zit jij dan als je aan de beurt bent nog steeds met slechte letters.

Vul hier je letters in. Blanco = ?

Kan al een paar uur niet spelen. Als het resignen je nabij staat kun je op de homepagina een woordzoeker vinden, maar een woord uit de lijst zoeken is leuker!!!

Druk dus niet te snel op Play, want stél dat het goed is, maar je nog iets mooiers had kunnen leggen…   Oppassen Mooie woorden zijn mooi, maar minder mooie woorden leveren soms mooi meer punten op.

Het lijkt meer op het grote afkortingspel dan op ouderwets scrabble!

Wat een leuk maf verslavend spelletje. Om lijsten met woorden te bekijken gebruik is woordenmeteen. Op Nederlands grootste en snelste wordfeud website kun je testen in welke mate jij verslaafd bent aan wordfeud.

 • Radhika 17.01.2021 02:05

  Ik ben op de hoogte van het nieuwste van het nieuwste uit de van Dale.

 • Melwin 15.01.2021 13:47

  Gerdje on 28 feb at pm. Evelien on 04 okt at pm.